11. mai 2017

Invitasjon til sommeravslutning i TQL

Velkommen til sommeravslutning
i Trondheim Quiltelag i kantina på Siemens,

Bratsbergvegen 5, Sluppen, onsdag 7.juni 2017.

Vi har gleden å invitere alle medlemmer til sommeravslutning onsdag 7. juni. Dørene åpner kl 18:30 og Eurest serverer tapas kl 19:00. Hver enkelt tar med seg det man har lyst til å drikke.
På grunn av matserveringen trenger vi påmelding.

Påmeldingen skjer slik:
Du får om noen dager en mail fra Styreweb om sommeravslutningen, og du blir bedt om å svare ja eller nei på om du kommer eller ikke.
De som svarer ja, vil få tilsendt en faktura på kr 200,-.
Denne må betales senest 24. Mai, og når det er gjort, er du påmeldt.
Gjester er også velkomne, men de vil jo ikke få noen mail, så de kan melde seg på til kasserer Kari Berg og betale egenandelen på kr 350,-
på bankkonto nummer: 0539.53.25576 innen samme frist.

Styret er verter denne kvelden. Etter tapasen blir det kaffe og kake, og det blir underholdning av Eva Peggy Stensønes fra Smøla. 

 

I og med at TQL er et stort lokallag og mange ikke kjenner hverandre så godt, vil vi sette sammen grupper som får en uformell quiltequiz.

Det blir også besøk av Kristin Brandsæter, kanskje bedre kjent som ”Kristin og Kidsa” og kort med fuglemotiv.

Det blir loddsalg med masse gevinster. Det blir ingen åpne quiltebutikker, Siw og Abby kan kose seg sammen med alle andre  medlemmer denne gangen.

Tema for ”vis og fortell” er åpent, vi vil gjerne se hva du jobber med nå. Alle slags syprodukter kan vises på sommerfesten.

Dersom du har allergier, er det viktig at Eurest får vite det i god tid på forhånd. Du melder fra om allergier til Elin Gjølme Haugen samtidig som du melder deg på, innen 24. Mai. Tlf 93222693, eller på mail;  
elin.haugen@gmail.com

Vi håper at mange tar seg tid til å bli med.

VELKOMMEN !

                                 
Hold deg oppdatert om Trondheim Quiltelag





Ingen kommentarer: