10. april 2016

Referat fra medlemsmøte i TQL 6.april


Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag
onsdag 6.april 2016
kl. 19:00 - 21:30 i Siemens-kantina, Bratsbergveien 5


Det møtte 76 medlemmer og tre gjester. Nestleder Rønnaug Holsæter ønsket velkommen. Kveldens hovedperson var Marianne Engeset Nybølet, som har eget quilteverksted og er frihåndsquilter.
Hun eier KarmaQuilt og jobber en dag i uka på Lappemakeriet. 
Marianne hadde med seg en rekke flotte arbeider som hun viste frem og fortalte om. Hun liker best moderne design og friske farger. Hun har eksperimentert mye med bruk av ulike typer tråd, med spennende resultat. Les mer om henne på
www.karmaquilt.net   

Team for ”Show and tell” var ”Vårblomster”, og det ble fremvist mange vakre arbeider. Liv Guri Hægstad ble trukket ut og fikk premie  for sitt vakre blåveisarbeid. Etterpå var det fremvisning av mange flotte tepper og andre produkter fra medlemmene. 

Heidi Bolgnes fra NQF solgte restopplag av ulike quiltebøker til en rimelig pris.

Styret har laget retningslinjer for vertene, og de ble tatt i bruk for første gang.
Styret informerte om at alle medlemmer inviteres til evaluering av virksomheten i TQL på neste møte 11. mai. Alle oppfordres til å delta. Det var også anledning til å legge tips og gode ideer i TQL’s forslagskasse, som var fremsatt ved kakedisken.

Ellers fremkom det at ikke alle var klar over at TQL har en egen Facebook-gruppe. Den finner man her, og alle kan legge inn synspunkter, spørsmål eller kommentarer: 
https://www.facebook.com/groups/Trondheim.Quiltelag/?fref=ts        

Møtet ble avsluttet med åresalg og trekning av gevinster. 
Noen bildeglimt fra presentasjonen av Mariannes produkter.




           

Ingen kommentarer: